2012. szeptember 17., hétfő

Kulcsok a zsebben


Még mindig hihetetlen számunkra, pedig lassan fel kéne fogni, hogy van új otthonunk! :) Ma rendben át is vettük a kulcsait. A procedúra ugyanaz, mint otthon volt: nézz át-, próbálj ki mindent, légy kukacos és irass fel bármit, ami sandán vizslat vissza. Itt annyival nagyobb a tét, hogy csak 2 hét a garancia, az új pecónál 3 év volt...Ha elnéztünk valamit és ránk csárdzsolják, így jártunk: volt kaució, nincs kaució...Szerintem nincs okunk aggódni: a lakás szép (tényleg mintha új lenne, ezek a takarító brigádosok nem ma kaparták le az első rágógumit), a papírok rendben kitöltve (még kapunk egy-két extrát, mert a festés után ŐK TALÁLTAK még javítani valót), úgyhogy már „csak” be kell rendezni...:)
Miután magunkra maradtunk és körbejárkáltuk, az jutott eszünkbe, hogy ekkora lakásban még nem is laktunk...egyikünk sem...Szerintem előbb berendezzük a hálót, azzal ugyanott leszünk, mint 2 hónapig a pirinyó apartmanunkban...Aztán jöhet a nappali, az még volt otthon is...De a harmadik szoba...hogy oda ki fog merni bemenni? :) Lehet néha bekopogok, biztos nem-e a szomszédé...:)
Ja, kaptunk még meglepit: van tárolónk a pincében és a padláson is!!! :) Akár disznókat is nevelhetnénk, mert helyünk az van...:) Megmosolyogtató volt a mosókonyhában a villanyóra, amelyben egy beépített pénzbedobó van: bedobsz kábé 0.5-1 frankot és már ki is mos a gép, az automata adagolja rá az áramot! :) Ezek mi betegek...:)
Pár hete jártunk először a lakásban, így csak rémlett, hogy az erkélyről látszik kicsit a tó: és tényleg!!! Nem tisztán, nem egy „örök” panoráma, mert a fák itt-ott belógnak, de kit érdekel, amikor 50 méterre ez van a lakástól...Happy days...:)
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése